Kas Erimesi için Bitkisel Tedavi Yöntemleri

Nisan 25, 2018 0 Comments

Kas Erimesi için Bitkisel Tedavi Yöntemleri - https://www.sagliklimiyim.com/kas-erimesi-icin-bitkisel-tedavi-yontemleri/




Bu yazımızda kas erimesi hakkında bitkisel tedavi yöntemleri ve şifa önerileri hakkında kısa kısa bilgiler vermek istiyorum. Umarım işinize yarar.



Şimdi sözü daha fazla uzatmadan önce kas erimesine doğal çözümleri daha sonra ise kas erimesi için öneri ve tavsiyeleri sıralayalım.



Ahmet Maranki kas erimesi için bitkisel çözümleri şu şekilde sıralıyor.



– Soya fasulyesini kaynatarak suyunu için. Aynı zaman da soya fasulyesini kavurarak yemek olarak yiyin.



– Doktor kontrolünde sülük tedavisi uygulayın.



– Yakıcı yağlardan olan kekik yağı, hardal yağı, zencefil yağı, havlıcan yağı, biberiye yağı, gibi yakıcı yağları bir miktar zeytinyağı ile karıştırarak belden, omuriliğin yukarısına doğru, omuz ve dirseklere nokta masajı yapın.



Uyarı: Hardal, havlıcan, zencefil, biberiye ve kekik yağları yakıcı yağlardır. zeytinyağı, badem ve ceviz yağı gibi yumuşatıcı yağlar ile karıştırılmadan sürüldüğünde cildinizi yakar, zarar verir.




Kas erimesi için şu konularda dikkatli olmak gereklidir.



Kas erimesi sorunu yaşayan kişiler düzenli egzersiz yapmalıdırlar. Kas erimesi yaşayan kişilerin protein ağırlıklı beslenmeleri gerekmektedir.



D vitamini yönünden zengin besinler tüketmelidirler. Ayrıca folik asit eksikliğinin de önüne geçmek gerekmektedir.



B12 eksikliği ortadan kaldırılmalıdır. İleri seviyede bir B12 eksikliği varsa doktor kontrolünde B12 alınmalıdır. Düşük seviyede ise ceviz gibi B12 yönünden zengin gıdalar tüketmeye önem verilmelidir.





Bu yazı kas erimesine iyi gelen yiyecekler vitaminler ilaçlar bitkiler hareketler yağlar çözüm bulundu ne denir hangi doktor bakar bölüme gidilir neden olan hastalıklar için ilaç şifalı bitkiler egzersizler ne yemeli dua doğal kesin bitkisel çözüm tedavisi çare son nasıl geçer önlenir durdurulur engellenir kas erimesini önleyen yiyecekler durdurmak önlemek engellemek için konusunda kısaca bilgi vermek için yazılmıştır.



kas erimesi için şifalı bitkiler, kas erimesi tedavisi, kas erimesi bitkisel tedavi, kas erimesi, kas erimesine bitkisel cozum, kas erimesi belirtileri, eriyen kaslar, kas erimesine bitkisel tedavi, kas erımesı bıtkısel tedavısı, kas erimesine ne iyi gelir




#AHMETMARANKİ, #Bitkisel, #Hastalığı, #KasErimesi, #KasErimesiIçinŞifalıBitkiler, #KasErimesineNeIyiGelir, #ŞİFALIBİTKİLER, #Tedavisi
https://is.gd/gfir98
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: