Kullananların Gerçek Yorumları Kullananlar.com.tr ‘de!

Şubat 18, 2018 0 Comments

Kullananların Gerçek Yorumları Kullananlar.com.tr ‘de! - https://www.sagliklimiyim.com/kullananlarin-gercek-yorumlari-kullananlar-com-tr-de/
https://www.sagliklimiyim.com/wp-content/uploads/2018/02/kullananlar-1-1024x540-1.png



Merhabalar Sevgili Okuyucularımız!



Bugün size yeni açılmış çok faydalı bir siteden bahsedeceğiz. Sitemize de çok sık gelen aramalar, sorular ve yorumlardan biliyoruz ki hepimiz ilaçları vb. ürünleri daha önce kullanmış olan insanlardan yani kullananlardan dinlemek istiyoruz. Önceki tecrübeler bizim satın alım kararımızı etkilediği gibi kullanım şeklimizi de etkiliyor.



 



kullananlar.com.tr



Bunun için çeşitli forumları kullanıyoruz. Kadın ilaçları için Kadınlar Kulübü, neredeyse tüm ürünler için EkşiSözlük ve Google’ı kullanıyoruz. Bu konuda özel açılmış yeni platformun adı: Kullananlar.com.tr!



Sitede kategoriler, ilaçlar, kremler ve kullanıcı yorumları görebilirsiniz. Ayrıca site kullanıcılarının yorumları dışında başka platformlardan alınmış yorumları da görebiliyorsunuz. Böylece birden fazla siteyi ziyaret etmenize gerek olmuyor. Tek bir platform üzerinden tüm kullananların yorumlarını görebiliyorsunuz.



Sitenin şu anda tasarımı yenileniyor ve mobil uygulaması geliştiriliyor. İlerleyen dönemlerde çok daha özel ve başarılı bir sistemin karşımızda olacağı kesin. Site yöneticileri kendilerini şu sayfada şu şekilde tanımlıyorlar.





#Kullananlar, #KullananlarınYorumları, #KullanıcıYorumları 
https://goo.gl/5PZzLq
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: