Dolunayda Ağda Yapmak

Şubat 18, 2018 0 Comments

Dolunayda Ağda Yapmak - https://www.sagliklimiyim.com/dolunayda-agda-yapmak/
https://www.sagliklimiyim.com/wp-content/uploads/2018/02/Dolunayda-AC49Fda-Yapmak.jpg




Her ne kadar erkekler, kıl tüy problemlerinin sadece kendilerine özgü olduklarını düşünseler de, biz kadınlar için de tüylenme ciddi bir sorundur. Ayrıca bir kadın her zaman bakımlı ve güzel görünmesi gerektiği için, en ufak tüyler bile kadını rahatsız edebilir. Lazer ve iğneli epilasyon yöntemleri, son dönemde kadınlar tarafından yaygın olarak tercih ediliyor.Son günler de dolunayda ağda yapmak ile tüylerin geç çıktığı fikri ortaya atıldı.


Dolunayda Ağda Yapmak


Ancak geleneksel bir epilasyon yöntemi olan ağdayı uygulayanların sayısı da hiç azımsanacak oranda değil. Hem kılı kökünden çekmesi, hem de tıkanmış gözenekleri açması ile peeling etkisi yaratması yönüyle sıkça tercih edilen ağda, tüylerin de diğer epilasyon yöntemlerine göre daha geç çıkmasını sağlar. Ağda ile ilgili en çok sorulardan biri de, dolunayda ağda yapmak hakkında oluyor. Birçok kadın, dolunayda ağda yaptıktan sonra, tüylerin çıkma süresinin seyrekleştiğini, hatta o bölgede bir daha kıl çıkmadığını söyleyenler bile var.



Dolunayda Ağda Yapmak


Dolunayda ağda yapmak  yönteminin bilimsel bir dayanağı yok, ancak bunu uygulayan birçok kadının da olduğunu söylemek gerekiyor. Tabi bunun için dolunayın, adet sonrası döneminize denk gelmesi gerekiyor. Adet öncesi dönemde, kıl kökleri oldukça hassas olduğu için canınız daha çok yanar ve kılların çıkma süresi de bu dönemde daha kısadır. Yani dolunayda ağda yapmak, tamamen size kalmış. Ancak normal zamanda yaptığınız ağdadan farklı bir sonuç alacağınızı beklemeyin. Onun yerine, lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon gibi daha kalıcı çözümleri denemenizi tavsiye ediyoruz.





#DolunayAğdası, #DolunayGecesiAğdaYapmak, #DolunayTakvimineGöreAğda, #DolunayZamanıAğda, #DolunaydaAğdaYapmak, #DolunaydaYapılanAğda, #SağlıkBilgileri
https://goo.gl/hMWkG5
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: