At kılı fırçası masajı işe yarar mı?

Şubat 18, 2018 0 Comments

At kılı fırçası masajı işe yarar mı? - https://www.sagliklimiyim.com/at-kili-fircasi-masaji-ise-yarar-mi/
https://www.sagliklimiyim.com/wp-content/uploads/2018/02/At-kili-firC3A7asi-masaji-ise-yarar-mi-300x209-1.jpg



Selülitlerden kurtulmak için doğal at kılından yapılan fırça ile masaj yapmanın inanılmaz faydaları olduğu söyleniyor. Bizzat deneyip, paylaşanların ve kullananların yorumlarından at kılı fırçası ile selülitli bölgelere masaj yapılmasının etkili sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.

Sosyetenin ünlü simalarından Eda Taşpınar tarafından anneannesinin kullandığı at kılı fırçası masajının yararlarının anlatılmasıyla tanıdığımız selülit fırçası, artık güzellik ürünleri arasında yerini aldı. Taşpınar’ın ve başka popüler markalarında piyasaya sürdüğü doğal olarak at kılından yapılan fırçalarla yapılan masaj, hem selülit oluşumunu engelliyor, hemde selülitlerin giderilmesinde işe yarıyor.

Kan dolaşımını hızlandırmak için oldukça yararlı olan fırçalar artık internetten ve kozmetik ürünü satan dükkanlardan satın alınabiliyor. At kılı fırçası masajı işe yarar mı?



At kılı fırçası nasıl kullanılır?



Bu fırçalarla kuru cilde masaj uygulamasını düzenli olarak sabah ve akşam yapılmasın tavsiye ediliyor.İlk zamanlarda sabah ve akşam 5 dakika olmak üzere günde iki kez ek bir selülit kremi veya serumu uygulamadan kullanın. Kuru bir şekilde at kılı fırçasıyla selülitli bacakları fırçalamakla kanın akışını hızlandırabilirsiniz. Tabi bu işlemle eş zamanlı olarak bol su içmeye, tatlılardan ve ağır yağlı yemeklerden kaçınmaya da özen göstermelisiniz.

Selülit önleyici aerum uyguladıktan sonra fırçalama yapmak ta oldukça yararlı oluyor. Selülit giderici serum ve kremlerden tek başına pek etkili sonuçlar beklemek mucize olur. Çünkü uygulama esnasında yoğun masaj yapmak gerekiyor. Ama serumu uyguladıktan hemen sonra at kılı fırçası ile masaj yapıldığında daha kısa sürede sonuç elde edilebiliyor. At kılı fırçası 40 TL civarında fiyattan satılıyor.



Şeker ve tuzdan uzak durarak , bol su içerek ve egzersiz- masaj ile selülitlerden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Kuru fırçalama yerine selülit kremi ile kuru fırçalama ya da selülit serumu ile kuru fırçalamanın etkisi daha hızlı olacaktır. Piyasada çeşitli markalarda selülit fırçası satılıyor. Ancak ürünün doğal olduğundan emin olmak için Eda Taşpınar’ın adını taşıyan at kılı fırçayı, Watsons’larda veya internet sitesinden satın alabilirsiniz.



Selülitten kurtulmak için at kılı fırça ile kuru fırçalama yöntemini siz de deneyebilirsiniz. Daha iyi sonuç almak için selülit giderici ürün uygulayıp, sonra aşağıdan yukarı fırçalama ile selülitlere veda edebilirsiniz.





#AtKılıFırçasıNasılKullanılır
https://goo.gl/URa7Yz
Sagliklimiyim.Com

Sagliklimiyim.Com Ne Kadar Saglikliyim

0 yorum: